"Я люблю, коли ми старіємо разом": Вікторія Бекхем мило привітала свого чоловіка з днем народження

Дарія Бутилкіна2 травня, 11:40
"Я люблю, коли ми старіємо разом": Вікторія Бекхем мило привітала свого чоловіка з днем народження

Девід Бекхем зі своєю дружиною - Instagram дружини футболіста

00 хв

Сьогодні відомому екс-футболісту Девіду Бекхему виповнилось 49 років. Дружина Вікторія зворушливо привітала його з днем народження.

Джерело: Instagram

Дружина Девіда Бекхема активно веде свою сторінку в Instagram, яка налічує 32 мільйони підписників. Вона частенько радує підписників новими колекціями свого дизайнерського мистецтва та інколи викладає відео з тренувань, де наполегливо займається спортом. Вікторія вегетаріанка, тому правильно харчується та веде здоровий спосіб життя разом зі своїм чоловіком та дітьми.

Хижий погляд: завдяки чарівній вроді забрала серце Очеретька в полон – футболіст залишив коментар

В останньому дописі особистої сторінки в Інстаграм, брюнетка щиро привітала Девіда Бекхема з днем народження. Приємні слова вона написала під фото, на яких пара милується одне одним. Не можна не відзначити, що це ще один прояв довгострокових відносин, які тривають уже понад 20 років, і в яких вони пліч-о-пліч підтримують одне одного.

Реклама

З днем народження, Девід. Я люблю, коли ми дійсно старіємо разом! Ти недалеко від мене! Ти наше все! Найкращий тато і чоловік, ми всі тебе дуже любимо, – мило написала під постом Вікторія Бекхем.

Нагадаємо, пара почала зустрічатися ще у далекому 1997 році й одружилися через 2 роки - в липні 1999 року. За весь час свого подружнього життя, вони народили чотирьох дітей та досягли успіху у різних галузях діяльності.

Цікавий факт: У жовтні 2023 року вийшов фільм про їхню родину. Netflix випустив чотирисерійний документальний фільм під назвою "Бекхем".

Додамо, Вікторія є успішною дизайнеркою. В індустрії моди вона почувається, як риба у воді: випускає колекції одягу та аксесуарів, запустила свою парфумерну лінію Intimately Beckham. Спільно з Девідом Бекхемом просуває лінію одягу і парфум dVb, які є частиною Beckham Brand Ltd.

Девід Бекхем
Девід Бекхем
Гарячі новини Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем
Новини