Футболіст Динамо з коханою загуляв з парою російського гравця – він відмовився від збірної

Ольга Котів30 квітня, 19:00
Футболіст Динамо з коханою загуляв з парою російського гравця – він відмовився від збірної

Дружина Кендзьори - Інстаграм

00 хв

Вікторія Кендзьора здивувала компанією, в якій проводить вільний час після матчів свого чоловіка. Дружина Томаша Кендзьори товаришує з росіянкою.

Захисник збірної Польщі грає на правах оренди за грецький ПАОК разом із екс-вінгером донецького Шахтаря Тайсоном. Належить 29-річний фулбек київському Динамо.

Кохання в Тіндері: українська тенісистка змінила громадянство – Росія зірвала її весілля в Одесі

Також у клубі з міста Салоніки виступає росіянин Магомед Оздоєв. Дружина 31-річного футболіста Маргаріта похвалилася у своїх сторіс, що відпочиває разом з українкою Вікторією Кендзьорою, яка одружилася з Томашем, коли той грав у Києві.

Польський та російський футболіст також проводять час в одній компанії. Відзначимо, шо Оздоєв жодного разу не висловлювався про повномасштабне вторгнення його армії в Україну.

undefined

Натомість після відлучення російської збірної від змагань під егідою УЄФА та ФІФА він вирішив, що за національну команду зараз мають виступати молоді футболісти, а не він.

Реклама

Водночас у своєму Інстаграмі Оздоєв, уродженець міста Грозний, кожного 23 лютого постить згадку про геноцид, який вчинив сталінський режим у 1944 році, депортувавши чеченців та інгушів.

Оздоєв зізнавався також, що його ображала кричалка фанатів "рускіє, вперед". Мовляв, він є росіянином: "Ось як ви відреагуєте, якщо вас назвуть українцем? Скажете, що це не зовсім відповідає дійсності? Те саме, коли мені кажуть, що я рускій. Ви ж не кажете якуту, що він рускій? Ми – росіяни. Звичайно, мені неприємно, коли тобі кричать "рускіє, вперед".

Нагадаємо, Томаш Кендзьора і Вікторія Стецик одружилися у вересні 2021 року. Українка сказала "так" польському нареченому на Новий рік. Дівчина зізнавалася, що на першому місці в її футбольному рейтингу команд – Динамо Київ і збірна Польщі.

На момент вторгнення російської армії в Україну Кендзьора перебував у Києві. Після перших вибухів Томаш зрозумів, що опинився в епіцентрі небезпечних подій. Фанати Динамо допомогли йому евакуюватися до Львова, звідки перебрався у рідну Польщу. Кендзьора розповідав у лютому 2022 року, що всім серцем і думками з Україною.

Гарячі новини Новини Динамо