Найсексуальніша футболістка світу шокувала пікантним фото та поділилася життєвими пригодами

Віра Бойчук28 березня, 17:00
Найсексуальніша футболістка світу шокувала пікантним фото та поділилася життєвими пригодами

Аліша Леманн - Інстаграм

00 хв

Зірка Астон Вілли Аліша Леманн порадувала цілу армію шанувальників, яка налічує більш ніж 16 мільйонів читачів у соціальній мережі.

Джерело: Інстаграм

25-річна гламурна футболістка Аліша Леманн стріляє очима на камеру, щоб шанувальники збожеволіли від нової порції публікацій.

Іспанська пристрасть: кохана екс-зірки Барселони позує у спокусливому вбранні

Швейцарська суперзірка футболу змінила бутси на туфлі, щоб продемонструвати своє життя останнім часом. Леманн показує своє життя зі всіх ракурсів від спортивного до гламурного.

На першій світлині спортсменка підмалювала очі заради відвертої фотосесії. Пристрасний погляд, глибоке декольте, яке дурманить голову підписників.

Леманн своїм довершеним виглядом спокусила користувачів у Інстаграм на лайки та схвальні коментарі: "Красуня", "Найгарячіша", "Сумую за тобою", "Красива посмішка", "Моя любов", "Неймовірна блондинка", "Гарна". Один користувач соцмережі не стримався та запропонував Леманн пропозицію руки та серця.

Реклама

Нагадаємо, що Леманн зустрічається з хавбеком чоловічої команди Астон Вілли Дугласом Луїзом. Також, що цікаво, в особистому житті дівчини були одностатеві стосунки. Леманн тривалий час зустрічалася зі своєю партнеркою по збірній Швейцарії – Рамоною Бахманн.

Гарячі новини Новини