УКР РУС

Дружина зірки Челсі публічно принизила тренера Мудрика – такі слова нікому не сподобаються

4 лютого 2024 , 20:10 / Читать на русском

Белль Сілва традиційно дуже активно коментує кар'єрні справи свого чоловіка в соцмережах. Однак з найвідвертіших жінок футбольного світу підписала вирок наставнику Челсі.

Челсі програв на домашньому стадіоні Стемфорд Брідж вперше за 11 матчів. Команда, за яку виступає Михайло Мудрик, поступилася Вулверхемптон з рахунком 2:4.

Зухвала і майже оголена: Мудрика підтримує найсексуальніша фанатка – дражнить соцмережу фото

Це наклалося на попередні виїзні поразки, і дружина Тьяго Сілви не витримала. Незважаючи на те, що її чоловік забив свого роду гол престижу, бразилійка гнівно відреагувала у Твіттері: "Пора щось міняти. Якщо зачекати ще хоч трохи, буде вже запізно". Допис за кілька годин переглянули понад 2 мільйони разів.

У коментарях фанати лондонського Челсі відзначають, що ладні бачити на посаді головного тренера свого улюбленого клубу навіть саму Белль Сілву, аби тільки звільнили Маурісіо Почеттіно.

Варто відзначити, що гольовим пасом на Тьяго Сілву відзначився український вінгер Мудрик, який вийшов лише на заміну.

Дружина бразильського легенди часто обговорює з чоловіком матчі та ситуацію всередині колективу, а потім висловлює всі проблеми публічно. Тож такі слова можуть стати сигналом для нинішнього тренера Челсі, що команда вже не до кінця керована.