УКР РУС

Найкраща дівчина октагону подалася у Плейбой і світить принадами в мережі: "Феноменальний вигляд"

5 липня 2024 , 09:50 / Читать на русском

Брітні Палмер зробила кар'єру однієї з дівчат рингу UFC. Через 16 років американка оголосила про розставання з федерацією.

Попри це, вона продовжує привертати увагу своїх шанувальників. Все завдяки сміливим фотографіям, які красуня демонструє в соціальних мережах.

Секс-бомба з рингу приміряла сліпучу сукню, яка засвітила привабливі форми – забила голову фанам

Модель зі штату Юта займається бойовими видами спорту з 2011 року. У 2012 році вона отримала свою першу нагороду – стала Ringcard Girl of the Year 2012. Через рік Палмер стала переможницею World MMA Awards.

Можна з упевненістю сказати, що багато чоловіків стежать за ММА, щоб знову побачити чарівну Брітні Палмер в дії. Американка має не лише чудову фігуру, але й розкішну посмішку та очі.

Востаннє Брітні Палмер демонструвала свої принади на UFC 296. Тоді ж вона звернулася до своїх шанувальників, щоб подякувати їм за підтримку.

Брітні любить публікувати гарячі фото в Інстаграмі. Фанати не раз заявляли, що перед ними найкрасивіша жінка на планеті. Недарма на її профіль підписалися понад 1,1 мільйона користувачів.

36-річна акторка любить ділитися фотографіями та відео зі свого приватного та професійного життя. Нещодавня світлина Палмер у бікіні викликала величезний інтерес серед її підписників:

  • "Ти абсолютно приголомшлива – така красива".
  • "Ти маєш феноменальний вигляд".

Палмер неодноразово отримувала різноманітні нагороди та відзнаки. Наприкінці своєї кар'єри ринг-гьорл вона отримала титул "Найкращої дівчини в октагоні" на церемонії нагородження World MMA Awards 2023 року.

Час, проведений Брітні Палмер в UFC, був використаний з користю. Серед іншого, американка реалізувала себе як модель. Зокрема, вона потрапила на обкладинку журналу Playboy.

 

Джерело:

О2