УКР РУС

Турнірну сукню української тенісистки визнали найкращою на Вімблдоні: натхненна особливим днем

3 липня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Марта Костюк займає 18-ту позицію серед найкращих тенісисток світу. 1 липня українка вийшла до другого кола Вімблдонського турніру після перемоги над словачкою Ребеккою Шрамковою.

22-річна Марта виступала на корті в особливому образі. На красуні-спортсменці була сукня, натхненна її весільним вбранням.

Українська тенісистка сфотографувала себе в пікантному вигляді – під таким кутом її форми не бачили

Цю турнірну сукню у двох варіантах крою навіть можна придбати на сайті Wilson. Марта співпрацює з цим американським виробником спортивного обладнання і має гарні відносини з директоркою відділу дизайну Джоель Майклофф.

Марта знайома з дитинства зі своїм чоловіком Георгієм Кизименком. Пізніше він поїхав вчитися до США, а вона професіонально зайнялася тенісом.

У 2022 Георгій запросив дівчину на побачення, і вже через 5 місяців освідчився. Весілля відбулося торік у листопаді на Кіпрі.

Весільну сукню шив також Wilson. Марта розповідала, що взагалі не знала, як має виглядати це вбрання. Проте важливим було одне – вона має бути простою і водночас запам'ятовуватися.

Мірки знімали в Нью-Йорку, а перший варіант сукні Марта приміряла в Китаї. Суконь було 2, пошиті за всіма технічними канонами тенісного вбрання:

  • перша – на церемонію, більш святкова, довга, вкрита квітами,
  • друга – на бенкет, коротка, простіша і зручна.

"У такій весільній сукні хоч на корт виходь", – зауважила дизайнерка.

На Вімблдон Марта приїхала в майже точній копії своєї короткої весільної сукні. Лише цього разу під спідницю додали шорти та трохи зменшили глибину декольте. За версією американського Vogue, це була найкраща сукня Вімблдонського турніру.

 

Джерело:

"Друк"