УКР РУС

Зірка збірної Англії потрапив в аварію на велосипеді: фотограф зробив йому нахабний подарунок

29 червня 2024 , 14:20 / Читать на русском

Ентоні Гордон отримав зухвалий подарунок від фотографа після аварії на велосипеді. Зірка збірної Англії розкрив причину швидкісної ДТП.

Фотограф подарував Гордону пару стабілізаторів під час зустрічі з пресою на Євро-2024. Вона відбулася на англійській базі для проведення прес-конференцій, де зірки часто грають у дартс перед тим, як відповісти на запитання репортерів.

Матчі Євро-2024 опинилися під великою загрозою: "Не виключені торнадо"

Гордон впав з електровелосипеда під час перебування в таборі збірної Англії в Німеччині. 23-річний гравець розбив підборіддя і порізав руки.

Вінгер Ньюкасла побачив смішну сторону свого прикрого промаху, перш ніж розповісти про інцидент в кімнаті, повній журналістів.

"Ми поїхали на те, що мало стати відновлювальною велопробіжкою. Вчора був чудовий день, і я спускався вниз і намагався зняти швидке відео для моєї родини. Перш ніж я це зрозумів, я опинився обличчям на землі. У мене кілька порізів і синців. Нічого болючого. Це був електровелосипед, тому все відбулося набагато швидше.

В Англії переднє гальмо розміщене зліва, і наступної хвилини він не загальмував, а я був на висоті 10 футів у повітрі. Я просто продовжив і закінчив велопробіг. Коли я повернувся до табору, мене ніхто не бачив. Це мене не турбувало. То був чудовий день, але я зіпсував його для себе.

Найгірше те, що я розмовляв телефоном і не знав, що падаю, доки не вдарився об землю. Мораль цієї історії полягає в тому, що ми проводимо занадто багато часу в телефоні. Насолоджуйтесь моментом замість того, щоб говорити по телефону. Гарет Саутгейт спочатку розсміявся. Все було не так вже й серйозно. Лише кілька подряпин", – розповів Гордон.

Пізніше Гордон виклав на фотографію, зроблену безпосередньо перед аварією, з підписом "Як все починалося і як все закінчилося...".

Джерело:

The Sun