УКР РУС

Зірка Барселони у книзі рекордів через червону картку – гаряча дружина вибухнула

4 лютого 2024 , 11:40 / Читать на русском

Дружина Вітора Роке звернулася до соціальних мереж, щоб показати своє здивування через суперечливість ситуації, якої зазнав фронтмен – її чоловік.

У суботу, 3 лютого, відбувся матч 23-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зіграли Алавес та Барселона (1:3). Новачок каталонців запам'ятався вилученням.

"Відео з Януковичем": Зозуля потролив відомого журналіста та телеведучого

Синьо-гранатові виграли другий матч поспіль у Ла Лізі. Забивали Роберт Левандовськи та Ілкай Гюндоган. Ще один гол на рахунку новачка команди – Вітора Роке, який згодом отримав дві жовті картки за 5 хвилин та покинув поле. Власне через це гравець приєднався до Фернандо Торреса в книзі рекордів.

Серед широкого кола людей, здивованих характером звільнення нападника, була одна людина, яка зовсім не соромилася висловлювати свою думку. Мова про дружину Роке.

У своїх соціальних мережах Даяна Рок оприлюднила серію дописів, усі з одним чітким повідомленням – що її чоловіка не слід було вилучати:

З англійської: "Нехай Бог благословить життя цього арбітра...".

Усунення Роке відбулось на тлі і без того напруженої ситуації в Іспанії. Останнім часом Барселона неодноразово звинувачувала арбітраж в певних суддівських помилках на користь Реал Мадрид.

Зазначимо, що Барселона завдяки цьому тріумфу піднялася на третє місце в чемпіонаті, випереджаючи на три очки Атлетіко, який сьогодні зіграє проти Реала.

Джерело:

GetFootball