УКР РУС

Гламурна модель розважалася з англійськими гравцями перед Євро: "Це була справжня бійня"

26 червня 2024 , 09:20 / Читать на русском

Карла Белуччі відривалася із зірками збірної Англії, коли була гламурною моделлю. Раніше білявка позувала для чоловічих журналів.

Карла розповіла, що насолоджувалася випивкою з національною збірною того ж року, коли вони вилетіли з Євро-2012 від Італії по пенальті.

Дружина зіркового футболіста претендує на титул Міс Євро – секс-бомбу засмутила Україна

Мати чотирьох дітей, яка зараз є інфлюенсеркою, поділилася фото з колишнім захисником Челсі Джоном Террі, зробленим у нічному клубі Tiger Tiger у Лондоні.

Вона зазначила, що футболісти звикли розслаблятися в епоху, коли соціальні мережі були меншою загрозою для їхнього приватного життя.

"Колись я тусувалася з усіма великими футболістами, і це була справжня бійня. Футболісти були чудовими, і я пам'ятаю, як скандувала і божеволіла від Джона Террі. Він був балакучим, життєлюбним і дуже веселим та щирим хлопцем.

Я тоді була гламурною моделлю, і я думаю, що футболісти могли просто виловити нас з натовпу. Ми завжди опинялися на столах футболістів, де витрачали тисячі фунтів. Пам'ятаю, я думала: "Як люди можуть витрачати такі гроші?" Я була шокована тим, як сильно вони тоді веселилися", – зазначила Карла.

На запитання, чи не сумує вона за вечірками з багатими та відомими футболістами, вона відповіла: "Це була ціла епоха, і я маю божевільні спогади, які розповідатиму своїм дітям. Я любила це, але думаю, що часи змінилися. Я не думаю, що вони розважаються так, як раніше.

Зараз є соціальні мережі, і мені прикро таке казати, але ці молоді дівчата сухі та не мають індивідуальності, вони прагнуть власної слави. Ми, гламурні дівчата, просто хотіли добре провести час, і це було саме так".

Карла високо оцінила професіоналізм нинішньої збірної Англії та сказала, що вірить, що вони виграють Євро-2024 цього літа. Втім, вона додала, що Гарету Саутгейту вже давно слід було піти у відставку.

 

Джерело:

Daily Star