УКР РУС

Екс-фіналістка Вімблдону зваблює у тенісному вбранні: "Ідеальне для сексуальної привабливості"

25 червня 2024 , 21:40 / Читать на русском

Ежені Бушар ніколи не боялася виставляти свою фігуру напоказ. Вона вважає теніс ідеальним видом спорту для цього, адже після свого прориву на корті красуня стала моделлю.

Канадійка заявила про себе світові, дійшовши до фіналу Вімблдону у 2014 році, де в підсумку посіла друге місце після Петри Квітової. Цей виступ відкрив для неї кілька можливостей поза спортом.

Зіркова українська тенісистка засмагає на березі моря у звабливому бікіні – спекотні фото

Ежені підписала трирічну рекламну угоду з Coca-Cola і контракт з IMG models "для розширення своєї присутності в індустрії моди". Її ринкова привабливість почала зашкалювати.

"Теніс насамперед є чудовим видом спорту для сексуальної привабливості. Я маю на увазі, що ми носимо короткі спідниці, ми носимо майки. Приємно вмикати телевізор і дивитися на це. Я відразу ж змогла укласти чудові маркетингові угоди поза кортом.

Кілька разів мене запрошували знятися для Sports Illustrated Swimsuit Edition. Вивчення цього шляху, безумовно, було в моєму списку справ. Це, без жодних сумнівів, частина мене, тому що я вважаю, що це чудово", – заявила тенісистка.

"Навіщо тримати себе в коробці? Чому б не спробувати стати більшою чи кращою. Xи вийти за межі тенісу, чи дослідити інші сфери? Теніс – це єдине, що я вмію, але це не може бути єдиною справою в моєму житті. Тому мені було дуже цікаво зніматися для журналів або займатися модою, і я зрозуміла, що мені це теж дуже подобається", – додала Ежені.

Діяльність Бушар поза тенісом викликала критику за те, що вона не зосереджується на грі. Ежені так і не змогла перевершити свій виступ на Вімблдоні десятирічної давнини в жодному з чотирьох основних турнірів, і на початку цього року пішла на пенсію, щоб займатися піклболом.

 

Джерело:

Daily Star