УКР РУС

Найменші сини Шевченка відпочивають на Барбадосі, поки тато на Євро – як же швидко вони виросли

23 червня 2024 , 17:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Сестра Крістен Пазік опублікувала атмосферні фото з екзотичного курорту. Сім'я Андрія Шевченка полюбляє відпочивати там.

Барбадос – країна в Центральній Америці, розташована на Карибському морі. Саме там зараз відпочиває дружина Шевченка Крістен Пазік з наймолодшими синами та сестрою, повідомляє YeSport.

"У Крістіана немає перекладача": тренер збірної України U19 розбив чутки про Шевченка-молодшого

Маріса Пазік опублікувала у своїх сторіс фото на човні з Райдером, який у квітні святкував 10-річний ювілей, та Александером (у жовтні виповниться 12).

Звертає на себе увагу, як швидко виросли хлопці. Вони відпочивають без батька, який зараз перебуває в Німеччині на чемпіонаті Європи, всіляко мотивуючи "синьо-жовтих" на нові успіхи.

Андрій Шевченко та Крістен Пазік одружилися у 2004 році, коли легенда збірної України, київського Динамо, Мілана та Челсі завоював "Золотий м'яч".

Глава Української асоціації футболу має велику родину. Зіркове подружжя, крім Райдера та Александера, виховує ще двох синів: 19-річного Джордана і 17-річного Крістіана.

Форвард англійського Уотфорда уже встиг засвітитися у юнацькій збірній. Крістіан Шевченко має шанс зіграти за національну команду України U-19 на чемпіонаті Європи, який відбудеться з 15 по 28 липня у Північній Ірландії.

Що цікаво, Александер пробує себе в ролі голкіпера. На одному з фото він позував у воротарськокму екіпіруванні та формі Челсі.