УКР РУС

Аліша Леманн брутально чарує – секс-символ жіночої АПЛ в розкішному образі

16 січня 2024 , 18:31 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Нападниця англійського клубу Астон Вілла Аліша Леманн поділилася новим фото у соціальних мережах. Дівчина нагадує справжню байкерку з американського фільму.

Одна із найсексуальніших футболісток світу може похвалитися чималою аудиторією в Інстаграм (понад 16 мільйонів підписників). Підписники досить активні й завжди залишають багато приємних слів під дописами 24-річної спортсменки. 

У спокусливій білизні та з короною на голові: найсексуальніша боксерка Ель Брук поділилася святковим настроєм

Цього разу нападниця жіночої збірної Швейцарії обрала доволі цікавий образ для фотосесії: ніжний макіяж, який вдало підкреслює її голубі очі, прикраса на шиї з ініціалами Аліші та чорна шкіряна куртка. Не вистачає лише великого байку для доповнення цієї картини.

Прихильники дівчини залишили чимало коментарів під крайнім дописом:

  • "Красуня",
  • "Я просто хочу її поцілувати",
  • "Шикарна",
  • "Моя королева",
  • "Зачаровуєш".

До слова, футболістка Астон Вілли Аліша Леманн та хавбек чоловічої команди бірмінгемців Дуглас Луїс зійшлися після тривалого розставання, про що свідчать спільні фото зі святкування Нового року.

Також, що цікаво, в особистому житті дівчини були одностатеві стосунки. Леманн тривалий час зустрічалася зі своєю партнеркою по збірній Швейцарії – Рамоною Бахманн (у 2021 році пара розійшлася).

Джерело:

Інстаграм Аліші Леманн