УКР РУС

Не могла повірити своїм очам: дівчинка перевірила, чи справжній Роналду – стала хітом соцмереж

23 червня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Дитячий супровід перед матчами чемпіонату Європи – це вже традиція. Малюки виходять разом з футбольними кумирами, щоб відчути магію гри та побути в центрі уваги деякий час.

У суботу шоу викрала малеча, яка не стрималася і перевірила, чи справді поруч з нею стоїть Кріштіану Роналду. Зірка лише посміхнувся, а реакція дитини стала хітом в інтернеті.

Джорджина розкішно привітала сина Роналду з 14-річчям: дорогі подарунки

Під час церемонії перед матчем Португалія – Туреччина (3:0) вона кілька разів поглянула на Кріштіану. Нарешті, дівчинка не втрималася і доторкнулася до руки футболіста, щоб переконатися, що він справжній.

Після цього він злегка нахмурився і широко посміхнувся. Реакція Роналду говорить сама за себе.

Збентежена, дитина сховала обличчя в долонях, потім розсміялася і вирішила поділитися своєю радістю з подругою, що стояла поруч. Коли дівчинка знову глянула на Кріштіану, той лише широко посміхнувся і кивнув.

Дитина була безмежно щаслива, адже, напевно, одна з її мрій здійснилася. Вона сховала обличчя в долонях – щаслива і здивована водночас. Кріштіану поводився зі знанням справи, адже у нього самого п'ятеро дітей і він не приховує, як сильно їх любить.

Варто зауважити, що діти вже не перший рік виходять на поле разом з футболістами, а цього року вони є частиною супроводу, спонсорованого великою торговельною мережею, яка запросила дітей з усієї Європи разом з батьками на турнір.

 

Джерело:

О2