УКР РУС

"Прекрасна, як завжди": зваблива футболістка без бюстгальтера підкорила Голлівуд, а фанати палають

19 червня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Аліша Леманн під час візиту на Голлівудський бульвар вразила шанувальників своїм приголомшливим виглядом. Футболістка Астон Вілли відпочиває в Лос-Анджелесі, а до цього була в Маямі.

Аліша Леманн, безсумнівно, одна з найкрасивіших спортсменок світу. Феноменальна швейцарка щодня грає у професійний футбол, а в неробочий час вона дуже активна в соціальних мережах.

"Красуня": донька Шацьких збирає всі сердечка літнім луком, поки коханий на Євро

Жодна топ-футболістка у світі не має такого широкого охоплення в Інстаграмі, як вона. За красунею стежать 16,6 мільйона.

Леманн перебуває в США вже кілька тижнів, про що повідомила у соцмережах. Фото красуні в Маямі, де вона демонструвала свої футбольні здібності, активно обговорювали її фани. Тепер американка вирушила в Лос-Анджелес.

Футболістка не одягнула бюстгальтер під коричневу літню сукню. Її доповнювали лише шльопанці Louis Vuitton, сумочка та сонцезахисні окуляри. Аліша позувала поруч із голлівудською зіркою Мерилін Монро.

Фанатам сподобався цей образ, і вони почали робити компліменти вбранню Леман. Зокрема, один сказав: "Ви маєте прекрасний вигляд, як завжди".

Аліша дебютувала у старшій команді в 17 років. Вона виросла в маленькому селі, де цілими днями грала у футбол. За словами красуні, це навчило її смиренності та зіграло важливу роль у розвитку кар'єри.

 

Джерело:

О2