УКР РУС

Екс-гравець Реала врятував пару, яка тонула: майстерно використав водну гірку на Мальдівах

17 червня 2024 , 18:00 / Читать на русском

Колишній гравець Реала Серхіо Аррібас врятував пару, що тонула, під час своєї літньої відпустки на Мальдівах. Він спустився до них на водній гірці з розкішного басейну.

22-річний футболіст відпочиває в Індійському океані після завершення кампанії 2023-24. Минулий сезон він провів у складі Альмерії, забив шість голів у 34 матчах після завершення трансферу з Сантьяго Бернабеу.

"Тримав щелепу та язик": Волошин врятував дівчину в центрі Києва – втратила свідомість на дорозі

Аррібас – вихованець знаменитої академії Реала, який провів 14 матчів за Лос Бланкос і забив один гол. Після цього він вирішив шукати більш регулярний ігровий час в іншому клубі. Зараз Серхіо працює за шестирічним контрактом в Альмерії.

Аррібас сподівався розслабитися і відпочити після вильоту його команди з вищої ліги в Іспанії, але з ним трапився тривожний інцидент. Гірка, прикріплена до будинку для відпочинку на Мальдівах, допомогла врятувати життя двох відпочивальників, які потрапили в біду під час купання у відкритій воді.

Футболіст почув крики про допомогу, коли відпочивав зі своєю партнеркою в приватному басейні. Півзахисник швидко кинувся на допомогу з рятувальним колом. До Серхіо приєдналася його подруга. Їм вдалося витягти пару, що тонула, на сушу.

 

Джерело:

Goal