УКР РУС

Зіркова колишня дружина Бущана показала його 9-річну доньку з воротарем – зворушливе сердечко

17 червня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Голкіпер Динамо є гарним батьком. Хоч він розлучився з матір'ю своєї донечки, 38-річна балерина досі вітає Бущана.

Народна артистка Христина Шишпор опублікувала напрочуд миле фото у своїх сторіс, повідомляє YeSport.

Екс-дружина зірки Динамо – народна артистка, яка зваблює казковим декольте і сяє з Білодід

"З днем батька", – написала вона в Інстаграмі, на який підписані майже 60 тисяч шанувальників. Шишпор додала сердечко до фото Георгія Бущана з донькою Юлією, якій зараз 9 років.

Батьки дівчинки зіграли весілля у 2014-му. Через 5 років Георгій та Христина розлучилися. Їхня донька Юлія намагалася пробувати себе у маминій професії, але вирішило, що це не її. Тепер дівчинка займається бальними танцями. 

Прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України старша за воротаря збірної України на 8 років.

Коли це відбувалося, то ми просто сіли і поговорили, що їй і мені не потрібні сплески в ЗМІ, і взагалі це не наша вся історія. Сіли, поговорили, до цього всього прийшли мирно і спокійно, щоб Юля не спостерігала за цим, щоб не було великої травми через вирішення питань. Я просто зібрав речі й пішов. Минув час, і ми зрозуміли, що чогось нового ми не можемо принести один одному. Зараз у мене свої стосунки, у Христини – свої. Виховуємо дочку. Ніхто нікуди не лізе, ніхто нікого на конфлікт не веде. Ми не тримаємо ні на кого зла. Усе гаразд. Просто пішов у себе, в роботу, розставив по поличках, що мені потрібно", – зізнавався 30-річний динамівець про свою історію з Шишпор.

Нагадаємо, 2 роки тому Бущан одружився вдруге. Його обраницею стала Вікторія, яку він практично не показує її в соцмережах.