УКР РУС

Журналістка спокусила тренера фаворита Євро-2024: несамовито цілує його в губи на очах всього світу

16 червня 2024 , 14:20 / Читать на русском

Юліан Нагельсманн, безумовно, в захваті після перемоги збірної Німеччини над Шотландією (5:1) в першому матчі Євро-2024. Після тріумфу він підійшов до своєї коханої, 32-річної Лєни, і поцілував її на очах у вболівальників.

Збірна Німеччини продемонструвала неймовірний потенціал в атаці. Гравці переважали суперника в усіх аспектах. Пропущений гол став прикрим збігом обставин – Антоніо Рудігер наприкінці матчу випадково переправив м'яч у ворота власної команди. Безумовно, Німеччина, разом з Францією, Англією та Португалією, стала фаворитом турніру.

Повітряний поцілунок у небо: на матчі Німеччина – Шотландія стався неймовірно емоційний момент

Нагельсманна підтримувала його партнерка Лєна Вурценбергер. Вона спостерігала за матчем проти Шотландії з трибун. Після гри тренер господарів Євро-2024 підбіг до неї та поцілував на очах у вболівальників.

"Підтримка моєї партнерки та всієї моєї сім'ї надзвичайно важлива для мене. Я щасливий, що Лєна на трибунах і підтримує мене. Це дуже цінно для мене", – зізнався німецький тренер.

32-річна Лєна Вурценбергер перебуває у стосунках з Нагельсманом вже два роки. У минулому про неї багато говорили, оскільки вона працювала журналісткою німецького таблоїда Bild. Зокрема, Лєна брала інтерв'ю у гравців мюнхенської Баварії.

Вона швидко привернула увагу тодішнього тренера, яким був Юліан Нагельсманн. Між ними зав'язалися стосунки. Про те, що журналістка і тренер разом, повідомив сам Bild. Лєну відсторонили від справ Баварії, але вона продовжувала працювати в газеті.

"Його дівчина була великою проблемою для Баварії. Відчувався брак впевненості, тому що деякі гравці просто більше не могли говорити про те, що думають. Вони боялися, що все потрапить до газети", – зізнався Маркус Баббель, колишній гравець "червоних".

Коли Нагельсманна звільнили у березні 2023 року, Лєна також залишила роботу в Bild. Представники таблоїду повідомили, що вона зробила це за власним бажанням. Однак Вурценбергер швидко знайшла нову роботу. Вона стала прес-секретаркою компанії BMW.

 

Джерело:

О2