УКР РУС

Фанат зібрав колекцію пляшок пива усіх команд на Євро-2024: на "Львівське" чекає особливий ритуал

15 червня 2024 , 11:00 / Читать на русском

37-річний Гас Халлі зібрав колекцію пива, що може вразити. У нього є пляшки з усіх країн, які беруть участь у Євро-2024.

Він працює аналітиком музичної індустрії та живе в Лондоні. Гас використовує експертну тактику, щоб отримати пляшки з усього континенту.

Збірна Англії має секретну зброю, щоб вперше в історії виграти Євро: цим користується армія США

Деякі з них майже неможливо купити у Великій Британії, тому він використовує мережу контактів, щоб обмінюватися з іншими любителями пива. Однак лише одне пиво змушує Гаса хвилюватися – шотландське.

"Я з нетерпінням чекаю на шотландське пиво, Iron Brew з Vault City – мені дуже подобається Iron Bru, тож я з нетерпінням чекаю на нього. Справжній апельсин, виглядає як справжній, на смак майже як справжній", – зазначив фанат Євро.

Вболівальник каже, що випиває пиво, коли команда вилітає.

Очевидно, що я хочу випити англійське пиво наостанок. Кінець групових етапів може бути трохи напруженим, шість за один раз. Кінець третього туру – це час похмілля. Я купую по одній банці або по одній пляшці на країну – не думаю, що зможу дозволити собі щось інше, – зауважив Гас.

Таке колекціонування починалося як жарт, але тепер перетворилося на щось більше.

"Це стає традицією. Щоразу, коли відбувається міжнародний турнір, я мушу брати участь і купувати все пиво для нього. Без сумніву, я – колекціонер пива. Я намагаюся дістати пиво з кожної країни світу. Все почалося з того, що я намагався дістати пиво з Європи, і це розвинулося.

Я живу в Лондоні, це зручно для таких речей, як балканські магазини та випадкові ресторани, де можна купити пиво, але для того, щоб отримати пиво з таких місць, як Словенія чи Албанія, мені доводиться покладатися на мережу інших людей, які надсилають мені щось, а потім я можу відправити їм щось назад. Для Албанії та Словенії я обмінював рідкісні англійські сорти пива, які зазвичай туди не потрапляють", – ділиться Гас.

"Я в групі з багатьма іншими колекціонерами з усієї Європи, і хтось запитує: "Чи є у когось пиво з Венесуели?", а ти кажеш: "Так, у мене є кілька пляшок, які десь завалялися". Я знаю, куди піти за окремими сортами пива, і у мене є кілька друзів, які про мене подбають", – додав вболівальник.

Попри сподівання, Гас не думає, що Англія переможе.

"Я не думаю, що ми переможемо – можливо, нас виб'ють у чвертьфіналі. Я не хочу, щоб це сталося, але думаю, що Німеччина може це зробити. Вони, здається, грають добре, але не дуже забивають. Французи – найсильніша команда, без сумніву", – підсумував чоловік.

Цікаво, що для України англієць обрав світле "Львівське". Сподіваємося, що він відкоркує його якомога пізніше, коли команда Реброва просунеться шляхом плей-офф.

Джерело:

Daily Star