УКР РУС

Нюрнберг очолив найкращий бомбардир в історії чемпіонатів світу – Лобода зустрілась з легендою

11 червня 2024 , 23:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Клуб, в якому працює відома українська ведуча, призначив нового наставника. Мірослав Клозе став головним тренером Нюрнберга.

Олександра Лобода вже тривалий час працює в німецькому клубі. Українська футбольна ведуча дуже хотіла зустрітися із 46-річним легендою, повідомляє YeSport.

Лобода показала, хто її будить у вихідний: повний підпал в еротичній фотосесії – приголомшує

Клозе досі залишається найкращим голеадором в історії чемпіонатів світу. Мірослав забив 16 голів за 24 матчі та випереджає на одне влучання бразильця Роналдо. Ніхто також не забивав більше за нього у збірній Німеччині (71).

Уродженець польського міста Ополе починав тренерську кар'єру помічником наставника Бундестім та Баварії, очолював юнацьку команду мюнхенського клубу U-17. Після роботи головним тренером австрійського Альтаха очолив Нюрнберг.

Сталося це у вівторок, 11 червня. Клозе зібрав у клубному офісі всіх співробітників. "Саша, як завжди. Пропускаю все найцікавіше. Був термін у лікаря, який я чекала два місяці", – Лободі довелося робити непростий вибір.

Крім того, Олександра ще працювала сьогодні з двома українськими дітьми, які поповнили академію Нюрнберга.

Врешті-решт, Лобода змогла зустрілися з Клозе та зробити селфі на пам'ять, хоча вже зневірилася у можливості зробити це. Уроки німецької мови знадобилися.