УКР РУС

Дуже гаряче: Динамо знайшло чергове підсилення під ЛЧ – дружина футболіста вражає формами

9 червня 2024 , 22:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Браян Себальйоc може перебратися в Україну вже найближчим часом. Центральний захисник, попри досить молодий вік, уже одружений і виховує дитину.

Футболіст олімпійської збірної Колумбії має 21 червня пройти медогляд, після чого – стати гравцем київського Динамо, інформують інсайдери. YeSport розповідає про особисте життя потенційного новачка.

"Можна не вбивати своєю фігурою?": кохана гравця Динамо дала вогню – її купальники все відвертіші

Для команди Олександра Шовковського 23-річний центрбек буде вже третім літнім новачком, але першим іноземцем. До того киян підсилили українці Максим Брагару та Олександр Піхальонок.

Себальйос полюбляє розкішні німецькі іномарки, тож у київській команді не загубиться. Браян одружився зі старшою дівчиною, перші спільні фото з якою почав виставляти 10 місяців тому.

Даяні в листопаді виповниться 25 років. Вона дуже кохає свого чоловіка, а також вже народила донечку.

 

 

Сім'я Браяна спершу побоювалася їхати в Україну через війну, але тепер Динамо вдалося переконати і його клуб (бразильську Форталезу), і самого оборонця.

Його кохана зібрала понад 5 тисяч підписників у своєму Інстаграмі. Даяна Муньйосо пробувала себе на телебачення, жила в Нью-Йорку, обожнює подорожі, острови, Барселону та нічне життя.

Дружина Себальйоса може похвалитися вражаючими формами сідниць і не тільки. Колумбійка полюбляє демонструвати звабливу фігуру в сукнях і купальниках.

Вони побралися у березня 2024 року. Потенційний новачок Динамо присвятив коханій зворушливий допис.

Я вибрав любити тебе. Обрав твої посмішки, твій запах як мій улюблений аромат. Я обрав твої поцілунки, голос і руки. Обрав, що не хочу, щоб інші руки тримали мої. Я вибрав, що ти була моїм божевіллям і моїм здоровим глуздом. Обрав також проводити кожну мить з тобою і віддавати тобі все, що у мене є і ділитися тим, хто я є, з тобою. Я обіцяю піклуватися і любити тебе кожного дня мого життя, бути твоєю опорою, боротися поруч з тобою, бути твоїм другом, коханцем, довіреною особою. Я дуже люблю тебе, – написав Себальйос, коли узаконив свої стосунки з Даяною.