УКР РУС

Голі груди вболівальниці вистрибнули з топа: телеканал вибачився за еротичні кадри зі стадіону

9 червня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Телеканал змушений вибачитися за те, що в трансляцію волейбольного матчу потрапили голі груди вболівальниці. Красуня стрибала, святкуючи перемогу Туреччини над США.

Коли Туреччина перемогла з рахунком 3:2, камера перемкнулася на реакції натовпу. Для більшого ефекту відео транслювали у сповільненому темпі.

Фанатка повністю оголила розкішні груди на фіналі НХЛ: тепер порносайти пропонують їй мільйони

Проте саме фокус на одній вболівальниці, одягненій у турецькі кольори, викликав негативну реакцію в соціальних мережах. Згодом жінка навіть була змушена відключити свої соціальні мережі через лавину критики.

"Це зображення, яке повністю суперечить нашій політиці публікації, походить від американського мовника, і дискомфорт, який ми відчуває у зв'язку з цією ситуацією, був переданий іншій стороні", – мовиться в заяві телеканалу TRT.

У Туреччині були ображені голими грудьми вболівальниці, які вистрибнули з топу, коли вона радісно стрибала.

У заяві телеканалу мовиться, що він, як і всі інші мовники, що використовують американський потік, показували відео, передане їм без можливості втручання.

Варто зауважити, що з цькуванням вболівальниці погодилися не всі. Зокрема, користувачі Х писали:

  • "Вони повинні вибачитися перед жінкою, навіщо вони це зробили?"
  • "Вона щаслива, залиште її в спокої".
  • "Стався нещасний випадок. TRT вчинив правильно і вибачився. Тут немає нічиєї провини. Я не думаю, що у жінок будуть проблеми з цим питанням. Зрештою, вона ризикнула, й інцидент стався в момент піднесення".

 

Джерело:

Daily Mail