УКР РУС

Апартаменти Мбаппе на базі Реала вражають уяву – небачений розмах і шик

9 червня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Кімната у тренувальному центрі мадридського Реала вже чекає на Кіліана Мбаппе. Незабаром француз почне там жити.

Кіліан Мбаппе – головний герой довгоочікуваного та гучного трансферу з Парі Сен-Жермен до мадридського Реала. Перед ним стоїть новий виклик у клубній кар'єрі.

Мбаппе закотив гучну вечірку на прощання з ПСЖ у закладі, де стейки коштують 7 тисяч гривень

Досі Кіліану не доводилося проявити себе у сильнішому чемпіонаті, ніж французька Ліга 1, але вже влітку він почне підкорювати іспанські стадіони.

У тренувальному центрі Реала на Мбаппе чекає номер під номером 103. На дверях вже висить табличка з ім'ям спортсмена та гербом "королівського" клубу.

За входом розташована вітальня з диваном, шафами, телевізором і можливістю виходу на балкон. Також зі спальні, обладнаної великим ліжком, можна вийти на вулицю. З балкона не відкривається мальовничий вид, оскільки він виходить на одне з тренувальних полів.

Цікавими є такі деталі, як подушки з гербом Реала. Наприкінці короткої екскурсії апартаментами Кіліана Мбаппе можна побачити лаконічно обставлену ванну кімнату. У ній є як гідромасажна ванна, так і душова кабіна.

У чемпіона світу також буде приватний будинок у Мадриді. Він проводитиме час у тренувальному центрі з нагоди будь-яких передматчевих тренувань.

Перед тим, як форвард збірної Франції оселиться в іспанській столиці, на нього чекають матчі у кольорах національної команди. Підопічні Дешама є одними з головних претендентів на перемогу в чемпіонаті Європи. У групі їм протистоятимуть Польща, Нідерланди та Австрія.

 

Джерело:

O2