УКР РУС

Чілить у Стамбулі: дружина Коноплі спокусливо позує в рожевій сукні – величний Босфор додає шарму

9 червня 2024 , 09:40 / Читать на русском

Дружина українського футболіста та захисника донецького Шахтаря Юхима Коноплі виклала неперевершене фото. Анастасія насолоджується колоритом Туреччини.

Кохана гравця національної збірної України зібрала майже 11 тисяч підписників на своїй сторінці в Інстаграм. Анастасія Конопля регулярно ділиться зі своїми прихильниками знімками зі свого щоденного життя, моментами відпочинку та різноманітними фотосесіями.

Гаряча Савіна похизувалася красивою фігурою на відпочинку – відвертий купальник додав ефектності

На тлі неповторного міста Стамбул, яке манить своєю красою та таємничістю, кохана відомого футболіста поділилася чарівним моментом зі своїми прихильниками в Instagram. На фото вона елегантно сидить на стільці, ваблячи своєю витонченістю та грацією.

У рожевій сукні, яка вдало підкреслює її фігуру, дівчина миттєво привертає увагу до своїх довгих ніг, надаючи образу особливої жіночності та шарму. Але особливий акцент робить задній фон, де розкривається мальовничий вид на Босфор, який додає світлині атмосферу загадковості та романтики.

Мій улюблений Стамбул, – ніжно написала Анастасія.

"Найгарніша людина у світі", – зворушливо написав в коментарях Юхим Конопля 

Цікаві факти: Рідне місто красуні – Маріуполь. Анастасія здобула освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, що Анастасія та Юхим одружилися 9 березня 2022 року. В кінці року в пари народилася донечка – Анна-Аврора.

Додамо, дівчина познайомилася з коханим в караоке-клубі. За запрошенням подруги дівчата вирушили на відпочинок, де Анастасія і зустріла спортсмена. До знайомства з Юхимом дівчина була у стосунках з футболістом Денисом Поповим (з яким вона розійшлася у 2020 році).

Джерело:

Instagram