УКР РУС

Колишня офіціантка зізналася, який Кан у сексі – легенда Баварії кинув вагітну дружину заради неї

2 лютого 2024 , 15:25 / Читать на русском

Джерело:

Sportsport

Верена Керт розповіла про інтимні стосунки зі знаменитим у минулому голкіпером збірної Німеччини. Олівер Кан був дуже запальним і вправним футболістом.

Тож на одному з реаліті-шоу 41-річну жінку запитали, чи переносилися його вибухові якості на ліжко. "Це Титан!" – сказала Верена. "Яке ж дурне питання. Подумай сама, перш ніж говорити. Серйозно".

"Не можу повірити": найсексуальніша футболістка світу провела тренування з Роналду

Кан і перша дружина Сімоне

Верена Керт познайомилася з Олівером Каном на мюнхенській дискотеці знаменитостей "P1" на початку 2000 років. Їй на той час було близько 20, а йому близько 30. Вони стали парою у 2003 році. Тодішній воротар кинув свою вагітну дружину Сімоне заради неї. 

Олівер і коханка Верена

Радіоведуча та футболіст були в шлюбі 5 років, а до того він 10 років добивався її руки і серця. Їхню сім'ю величали ледь не зразковою.

Без неї все, чого я досяг у своїй спортивній кар’єрі, було б неможливим, –
 сказав якось Кан

Однак у 2002 році Баварія усім складом вирушила на традиційний пивний Октоберфест. Кан поклав око на симпатичну офіціантку Верену. Стосунки миттєво закрутилися, хоча дружина Сімоне тоді вже була вагітна другою дитиною.

Кан у компанії Свеньї

Дівчина-розлучниця молодша за Олівера на 13 років. На момент знайомства Керт було 22. Їхні стосунки протрималися зовсім недового. Олівера почали ловити з цигаркою і алкоголем, хоча раніше у нього був образ зразового професіонала, який дотримується режиму.

У 2011 році Кан одружився вдруге. Кохана Свенья подарувала йому ще двох дітей. Верена Керт зізналася, що після розставання Олівер більше не телефонував їй. Вона є німецькою селебріті, за якою в Інстаграм стежать майже 140 тисяч шанувальників.

Джерело:

t-online