УКР РУС

Іспанська тенісистка засмагає у яскравому купальнику – таке фото, це рідкість для неї

8 червня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Паула Бадоса – талановита тенісистка виклала у сторіс пекельне фото, на якому красуня засмагає у купальнику. Такий формат світлин їй нехарактерний.

Паула активно підтримує свою присутність в Instagram, де зібрала вже 1 мільйон підписників. Вона регулярно ділиться не лише моментами з тенісних матчів, але й кадрами з відпочинку та рекламними фотосесіями, показуючи своє різнобічне життя.

Ще та спокусниця: зірка UFC зухвало позує у напівпрозорому купальнику – фанати шаленіють

Паула викликала захват та зацікавлення своїх фоловерів, опублікувавши у сторіс дивовижне фото, на якому вона ефектно засмагає у яскравому купальнику, прикриваючи своє обличчя капелюхом.

На знімку її підтягнута та витончена фігура отримує сонячні промені, створюючи неперевершений образ жіночності та краси. Варто підкреслити, що для цієї тенісистки, яка завжди в центрі уваги на корті, такі пікантні світлини є рідкістю.

Цікаві факти: Дівчина розмовляє іспанською, каталонською, англійською мовами та знає трошки французьку. Також красуня полюбляє живопис.

Нагадаємо, що з травня 2023 року до травня 2024 року дівчина була у відносинах з тенісистом Стефаносом Ціципасом. Але зараз, ходять чутки, що пара поновила своє спілкування.

Джерело:

Instagram