УКР РУС

Майбутня зірка: донька Роналду вразила фанатів своїми вокальними здібностями – їй всього два роки

8 червня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Джорджина Родрігес, кохана легендарного футболіста Кріштіану Роналду показала світові унікальне відео. Маленька донечка зіркової пари зворушливо співає.

Джорджина може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує майже 60 мільйонів фоловерів. Брюнетка активно веде свій Instagram, у якому власне активно ділиться усім, що відбувається в її житті.

Підростає заміна: син Лучкевича вправно тренується – перейняв від тата футбольні здібності

У незвичайному відеоролику, опублікованому у сторіс, дворічна донька футбольної легенди продемонструвала свої вокальні здібності, співаючи зворушливу пісню. Незважаючи на юний вік, дівчинка показала вражаючий потенціал та емоційність у виконанні.

Підтримка та енергія матері грали важливу роль у виконанні пісні. Варто відзначити, що мати, попри будь-які помилки чи несправності, не тільки підтримувала маленьку артистку, а й надихала її, підкреслюючи важливість вираження емоцій та відчуттів через музику.

Нагадаємо, Роналду та іспанська модель, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Слід зазначити, що під час народження двійні, коли народжувалася Белла, пара втратила хлопчика.

Крім того, у португальського футболіста є діти від попередніх стосунків та сурогатної матері – син Кріштіану-молодший, син Матео та дочка Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матір.

Джерело:

Instagram