УКР РУС

Магічно: наречена Сікана позує у сексапільному купальнику, поки лідер збірної України шокує Італію

7 червня 2024 , 19:21 / Читать на русском

Тетяна Дятел відпочиває без коханого. Модель продемонструвала яскраві кадри зі своїх літніх канікул.

Форвард донецького Шахтаря Данило Сікан перебуває з олімпійською збірною України на престижному товариському турнірі у Франції. Там капітан команди Руслана Ротаня напередодні забив гол у ворота Італії. Українці приголомшили імениту Скуадру, здолавши її з рахунком 4:0.

Шалене кохання розтопило безжальний лід: сексапільна обраниця зворушливо привітала Сікана

Тетяна змушена відпочивати без свого коханого, інформує YeSport. Дівчина родом з Кривого Рогу надихає свого бомбардира світлинами на відстані.  

У своїх сторіс модель, на закритий Інстаграм якої підписалися майже 8 тисяч шанувальників, поділилася кадрами з островів.

Наречена Сікана полюбляє Мальдіви та Сейшели і цього разу, схоже, також вибралася на один із знаменитих курортів. "Магічне місце", – написала вона. 

Данило зробив пропозицію руки і серця у квітні 2023 року. Тетяна часто особисто навіть у погану погоду підтримує футболіста, який претендує на потрапляння у національну збірну України, що зіграє в червні на Євро-2024.   

Сікан ставав молодіжним чемпіоном світу. Свою золоту медаль продав на аукціоні орієнтовно за 1 мільйон гривень, щоб допомогти Силам оборони, які захищають Україну від нападу російських загарбників.