УКР РУС

"Ви хочете змусити нас плакати?": Шевченко зустрів легендарного друга – фанати шаленіють

7 червня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Легенда Динамо відвідав Мілан, який колись став для нього другою домівкою. Андрій Шевченко проводить там кілька днів з благодійною метою.

Глава Української асоціації футболу побував на унікальній події для Італії, повідомляє YeSport. Дванадцять найкращих міжнародних гравців у падель (і чоловіків, і жінок) разом із легендами футболу зійшлися на спортивному майданчику.

Легендарний партнер Шевченка подав на розлучення, бо випадково дізнався, що його діти від іншого

Серед зірок, які взяли участь у заході, виділяються такі знамениті в минулому гравці Серії А, як: Андрій Шевченко, Крістіан Пануччі, Нікола Аморусо, Франческо Тотті, Папу Гомес, Венсан Кандела, Марк Юліано, Антоніо Кассано, Самір Хандановіч, Деметріо Альбертіні, Дієго Перотті, Рональд Де Бур і Нельсон Діда.

Загальний приз у розмірі 20 тисяч євро передадуть на благодійність – частково до фонду Андрія Шевченка "Футбол для України" з метою підтримки в реалізації проектів відновлення та допомоги постраждалій Україні.

А ще легенди Кальчо розіграли на аукціоні свої футболки. Виручені кошти також спрямують на допомогу українцям.

Крім цього, Шевченко виклав спільне фото з Паоло Мальдіні. Дві культові фігури для будь-якого фаната Мілана, який себе поважає. 

Вболівальники не приховували зворушення від побаченого. "Ви хочете змусити нас плакати?" – один із найбільш вподобаних коментарів.

Інші популярні відгуки італійських вболівальників також вражають: "Весь Мілан в одному фото. Легенди, поверніться піднімати "дияволів". Коли Мілан був Міланом".

Хтось зворушливо згадав історичну перемогу над Ювентусом у фіналі Ліги чемпіонів: "Я не плачу, мені щойно в око потрапив Манчестер 2003".

Навіть фанати Інтера, принципового суперника і сусіда по Мілану, відзначають велич цих фігур: "Як шалений інтеріста кажу вам – ви два великі чемпіони. Ви були великі на полі та зараз неперевершені за його межами".