УКР РУС

Гаряча українська тенісистка похвалилася крутим худі й шапкою Мілевського – кумедна реакція Артема

2 лютого 2024 , 12:40 / Читать на русском

Ольга Янчук відома не лише у спортивному світі, а й за його межами. Українська тенісистка народила дитину від Жерсона Родрігеса, коли люксембурзький футболіст грав за Динамо.

Артем Мілевський налагодив новий бізнес. Тепер екс-нападник Динамо і збірної України продає шапки. Зокрема, одну з них придбала Яна Суркіса – донька президента київського клубу.

Мілевський знайшов новий спосіб заробляти – Артем розкрив деталі свого бізнесу

Тепер же стильною шапкою похвалилася Ольга Янчук. Мілевський з гумором відповів дівчині, мовляв, треба вивернути шапку, щоб було краще видно фірмий напис Timi10.

Звертає на себе увагу й худі колишньої коханої Жерсона Родрігеса, відомого за виступами в Динамо: "Ті, хто не ходять на стадіон, не мають права говорити про футбол". Це легендарна фраза Валерія Лобановського, який тренував київський клуб і збірну України.

Янчук активно веде свій Інстаграм, де на неї підписалися майже 270 тисяч користувачів. Ольга народила від гравця збірної Люксембургу хлопчика, але доволі швидко пара розлучилася через постійні зради епатажного футболіста. Утім, навіть зараз Жерсон коментує гарячі фото своєї колишньої.