УКР РУС

"На мене йде 11 тисяч": дівчина гравця збірної України про те, скільки коханий має витрачати на неї

5 червня 2024 , 23:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Обраниця Максима Таловєрова полюбляє запалювати в соцмережах. Іноді важко зрозуміти, чи говорить Єлизавета серйозно, чи жартує.

Лише на один її Інстаграм підписалися майже 26 тисяч шанувальників. Додатково в неї майже 8-тисячна аудиторія в Телеграмі та на Ютуб-каналі.

10 тисяч євро мінімум: дружина гравця збірної України шокувала іноземні ЗМІ вимогами до хлопців

Зокрема, дівчина Таловєрова привабила фанатів влогами про життя з футболістом. Відео з коханим у Празі набрало рекордні для неї 76 тисяч переглядів.

Підписники вимагають ще і ще подібного контенту, однак Єлизавета зізнається, що не дуже любить на себе дивитися останнім часом, тому всі її зйомки залишаються у шухлядці на стадії монтажу.

Її фоловерів у Телеграмі заворожила краса австрійських гір, де пара закоханих провела казкові 7 днів, не втомлюючись милуватися тамтешньою красою. Завдяки цьому модель остаточно визначила, що їй більше підходить такий відпочинок, ніж на пляжах.

Також блогерка отримала провокаційне запитання: "Якщо молода людина, умовно, заробляє 10 тисяч, скільки має йти на вас".

Єлизавета, якій у почутті гумору не відмовиш, відповіла у своєму стилі: "На мене йде 11 тисяч, одну йому ще потрібно десь підмутити".