УКР РУС

Незвична пропозиція: зірка Шахтаря таємно освідчився в кіно – чарівна наречена вже веде свій бізнес

5 червня 2024 , 15:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Артем Бондаренко вміє здивувати свою кохану Олю. Півзахисник Шахтаря зробив ефектну пропозицію руки і серця.

Кандидат в олімпійську збірну України зробив пропозицію руки і серця ще наприкінці березня, але чомусь тільки зараз, 2 місяці потому, закохані наважилися поділитися зі світом радісними новинами, повідомляє YeSport.

Захисник Динамо завів стрімкий роман – палка брюнетка не залишає шансів встояти

Бондаренко освідчився коханій під час походу в кінотеатр. Це мало досить незвичний вигляд, адже сам Артем дивився на Олю з екрану у формі донецького Шахтаря, за який виступає.

"Сходили в кіно. 28.03.2024", – написала Приймачук у своєму Інстаграмі, який закрила для сторонніх очей – 258 підписників дівчині цілком достатньо.

У коментарі швидко набігли обраниці гравців Шахтаря, збірної України та інших команд. Зокрема, пасії Очеретька, Сича, Топалова.

Дівчина Криськіва особливо зраділа: "Нарешті". Анна Зубкова, яка розлучається з чоловіком, побажала, щоб їхнє кохання було вічним. 

Відомо, що Артем та Оля родом з Черкас. У цьому обласному центрі наречена Бондаренка розвиває свій бізнес – володіє студією краси, хоча й мешкає разом із коханим у Києві.

Дівчина у своєму також закритому Тіктоці полюбляє показувати, як готує. Артем не проти пожартувати з коханої: "Головне, щоб вдома всі рецепти не забула". 

Оля за словом у кишеню теж не полізе, та й з гумором у неї повний порядок: "Це все показуха. Вдома буде знову гречка звичайна".