УКР РУС

Кохана Кочергіна виклала низку приголомшливих фото з відпочинку – дружина Луніна залишила коментар

5 червня 2024 , 17:40 / Читать на русском

Владислав Кочергін, після відпочинку з дружиною в Монако, вирушив до Туреччини тепер у повному складі разом з сином. Каріна намагається щодня викладати купу естетичних фото.

Дружина футболіста зібрала чималу армію підписників, яка налічує майже 100 тисяч. Увага прихильників міцно прикута завдяки чарівним знімкам, на яких брюнетка демонструє свою чудову фігуру та витончені форми. Також дівчина викладає купу чарівних фото з чоловіком та сином.

Приголомшлива Савіна на відпочинку зустріла гіганта – манить в образі з-під, якого видно все

На знімках, які красуня виклала в останньому дописі своєї сторінки, Каріна елегантно позує у короткій сукні з безліччю розрізів, що вишукано підкреслюють її форми.

Образ дівчини вдало доповнює пляжний капелюх та стильні окуляри, що надають її вигляду завершеного та модного акценту. Колориту фото додає мексиканське оформлення фотозони, яке створює атмосферу екзотичного відпочинку.

Реакцію на вишукані фото Каріни залишила дружина Андрія Луніна – Анастасія.

Нагадаємо, Каріна та Владислав разом понад 10 років, але узаконили свої стосунки в червні 2021-го. На наступний рік кохана подарувала спортсмену сина, якого назвали Тимур. Зараз родина проживає в Польщі, адже футболіст є гравцем клуба Ракув.

Додамо, що Каріна з сином Тимуром постійно підтримують главу сімейства та відвідують футбольні матчі.

 

 

Джерело:

Instagram