УКР РУС

Ніжна посмішка і стильний образ: українська дзюдоїстка підкорює мережу чарівними світлинами

5 червня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Юлія Курченко – українська дзюдоїстка все частіше викладає чарівні світлини на своїй сторінці в інстаграм. Нещодавно дівчина відвідала презентацію Олімпійської команди з дзюдо.

20-річна Юлія Курченко, одна з найталановитіших молодих дзюдоїсток України. Вона вже досягла значних успіхів у своїй кар'єрі. Дівчина здобула свою першу золоту медаль для України на Грендслемах з дзюдо у 2024 році.

Зазвичай, на своїй сторінці в Інстаграм вона ділиться фотографіями зі змагань, на яких демонструє винятковий талант, але інколи викладає естетичні та вишукані світлини.

Білодід пропустить чемпіонат світу-2024 з дзюдо, але феєрична усмішка завжди на висоті

Українська дзюдоїстка нещодавно виклала на свою сторінку чарівні світлини з презентації Олімпійської команди з дзюдо. На цьому заході також були присутні відомі дзюдоїстки Дарія Білодід та Єлизавета Литвиненко, які добре товаришують із Юлією.

Білявка обрала стильний образ, який дуже їй пасував, підкреслюючи її елегантність та простоту. Варто зазначити її ніжну посмішку та гарний настрій, які додали світлинам особливого шарму.

Цікаві факти: народилась білявка 2004 року в місті Кременчук. Займається дзюдо з 8 років.

Додамо, що Юлія маленькими та наполегливими кроками підіймається в олімпійському рейтингу та йде до своєї мети – участі в Олімпіаді у Парижі.

Варто підкреслити, що дівчина нещодавно повернулась до Києва, після активних тренувань за кордоном. Тому, Юлія щаслива знаходитись вдома та тренуватись в Україні.

Джерело:

Instagram