УКР РУС

Легендарний футболіст викликав бурю: невістка заробляє еротичними фото, бо чоловік втратив роботу

3 червня 2024 , 13:20 / Читать на русском

Легенда Саутгемптона Метт Ле Тісьє з'явився на останній грі клубу в сезоні 2023/24 з родиною. Інтернет-користувачі висміяли його через заробітки невістки Алекс, з якою він ворогує.

Метт Ле Тісьє – відома фігура у футбольному світі. Він є легендою Саутгемптона, який у сезоні 2023/24 здобув підвищення до АПЛ після річного перебування в Чемпіоншипі.

Екстравагантна дочка Пятова працює моделлю за кордоном – купа незвичних та відвертих зйомок

Екс-гравець прийшов на останню гру свого улюбленого клубу в сезоні. Команда перемогла Лідс Юнайтед з рахунком 1:0.

Пізніше Ле Тісьє опублікував пост на своєму офіційному профілі в X. Він розмістив фотографію зі своїми близькими, яких взяв на стадіон.

"Це чудово, що я можу взяти свою сім'ю на фінал плей-офф сьогодні. Вперед, Святі!" – написав легендарний футболіст, додавши смайлик серця.

У коментарях користувачі висміяли колишнього ведучого Sky Sports. Все через відсутність його невістки Алекс Ле Тіссьє, яка заробляє гроші за допомогою фотографій на платформах для дорослих.

Вона пов'язана із сином екс-футболіста Мітчеллом Ле Тісьє вже понад 10 років. У пари є четверо спільних дітей.

Два роки тому Метт Ле Тіссьє посварився із сином і невісткою саме через те, як вона заробляє гроші. Сім'я перестала спілкуватися між собою.

"Були періоди, коли ми ладнали й все було добре. Але я ніколи не відчувала, що мене приймають в сім'ї", – розповіла Алекс в інтерв'ю.

Дружина сина Ле Тіссьє пояснила, що причиною її рішення заробляти гроші на платформі для дорослих були фінансові проблеми. Вони виникли через те, що її чоловік втратив роботу і зазнав нервового зриву.

 

Джерело:

О2