УКР РУС

"Без цього ніяк": дружина Реброва виклала свою сповідь – відверто розкрила, хто не дає їй відпочити

2 червня 2024 , 17:25 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Обраниця наставника збірної України запланувала відпочинок, але її плани провалилися повністю. Анна Реброва поділилася тим, що зрозуміла за життя в Марбельї.

Сім'я головного тренера збірної України виявилася напрочуд гостинною. У гості до синів Сергія Реброва часто забігають їхні друзі.

Довбик і Циганков зробили крутий подарунок синам Реброва – назавжди запам'ятають історичну мить

"Друзі, знаєте, що я зрозуміла за життя в Марбельї? Там, де дві дитини, там і 4, і 5. Тому що дуже часто в нас гостюють друзі дітей. І залишаються і на день, і на два дні. І вже вмію давати раду з купою хлопців. Але сьогодні зранку прокинулася і кажу: "Так, я вихідна сьогодні – окрім сніданку, нічого сьогодні не готую. Будемо десь їсти або щось замовляти".

І що ви думаєте – готую, ось котлети по-київськи. Дякую нашій няні, яка поїхала і лишила нам заготовки. Ще буде безалкогольний мохіто, пюрешка до котлеток. Ну, і без цього ніяк", – продемонструвала дружина Реброва келих з таємничим напоєм, схожим на вино.

Анна не лише вдовольняє побажання своїх дітей вдома, а й дбає про їхній веселий відпочинок.

Усе почалося з купання в басейні на віллі сімейства, але тамтешніх масштабів для добрячої компанії хлопців виявилося замало – перебазувалися на пляж.

"Відкрили сезон", – підписала відео Анна Реброва.