УКР РУС

Дружина Пятова нагадала про важливість захисту дітей – фото, які гріють серце

1 червня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Кохана екс-голкіпера донецького Шахтаря Андрія Пятова активно веде свій блог в Instagram. Нині вона виклала зворушливе відео на честь Дня захисту дітей.

Юлія Пятова – активна господиня, яка веде блог про родинне життя. На сторінці в Інстаграм, яка налічує майже 20 тисяч підписників, красуня ділиться своїми справами та затишком, який створює для родини.

"Любов, любов і ще раз любов": милота від Стецькова та донечки – теплі обійми молодого гравця

Дружина Андрія Пятова поділилася серією чарівних світлин своїх дітей, на честь Дня захисту дітей. На одній зі світлин можна побачити футболіста, який ніжно обіймає донечку. Інша фотографія демонструє Юлію з синочком. Матуся обіймає Левка, який кумедно посміхається, демонструючи свою радість.

Завдяки цим зворушливим світлинам Юлія ще раз показала, що для щастя дітей потрібно не так багато – лише любов, увага та підтримка близьких людей.

Всім дітям планети бажаємо МИРУ!!! Ми повинні їх захищати, робити їх щасливими і свої прикладом виховувати чемними, чесними, гідними та ВІЛЬНИМИ, – зазначила Юлія.

Пост Юлії нагадав усім про важливість захисту дітей та необхідність створення для них безпечного та люблячого середовища. 

Нагадаємо, що родина П'ятових вже понад сімнадцять років разом і виховує чотирьох дітей – трьох доньок і сина. Минулого року їхня старша донька закінчила школу в Києві та переїхала до Мілана для продовження навчання.

Варто зазначити, що Андрій та Юлія П'ятови є однією з найвідоміших пар в українському футболі. Вони слугують прикладом для наслідування багатьом людям.

Джерело:

Instagram