УКР РУС

"Я люблю себе": фанатка Коноплянки зробила пластику грудей

1 лютого 2024 , 17:00 / Читать на русском

Популярна українська співачка, яка гостювала у Ребрових, вирішила стати кращою версією себе.

Зірка української естради MamaRika поділилась в інтерв'ю на "Футбол 24", що любить футбол і є фанаткою Коноплянки.

"Треба дитину йти вкладати, а ми всім серцем за нашу збірну вболіваємо", – розповіла співачка в інтерв'ю.

Красуня в своєму Інстаграмі, який налічує майже 600 тисяч підписників, поділилася, що зробила пластику грудей.

Зухвала і майже оголена: Мудрика підтримує найсексуальніша фанатка – дражнить соцмережу фото

Люблю себе такою, якою є. Люблю різною, радісною і сумною, повною сил та виснаженою, з мейком та без. Зі всіма своїми недоліками, шрамами, якими я пишаюсь – вони нагадують мені, хто я є, нагадують про народження сина, про жіночу силу, яка в мені, яка в кожній з нас. Але я готова йти далі та ставати кращою версією себе. Тому прийшов час змін, які додадуть мені впевненості, а це так важливо, погодьтеся. Я довго наважувалася на цей крок, адже моє тіло повинно подобатися мені на 100%, і це рішення було прийнято із великої любові до себе, тільки так і не інакше! – написала MamaRika під публікацією.

Нагадаємо, що співачка під час виступу в Дубаї провела благодійний аукціон, аби зібрати кошти для ЗСУ. Головним лотом став прапор із підписами наших бійців, які зараз перебувають в одній із найгарячіших точок на сході країни. 

Анна Реброва покликала співачку на інтерв'ю, і її чоловік Сергій Ребров не зміг пройти осторонь. Головний тренер збірної України організував серед українських футболістів збір.

Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук разом викупили прапор за неймовірно велику суму – 2,3 мільйона гривень.


 

Джерело:

Інстаграм