УКР РУС

Савіна виклала низку ексклюзивних світлин з приводу закінчення сезону 2023/2024 – фотодоказ

29 травня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Дружина захисника донецького Шахтаря та спортивна журналістка Дарія Савіна виклала купу цікавих фото з приводу закінчення футбольного сезону Шахтаря.

Дарія Савіна, яка також є ведучою клубу Шахтар, активно розвиває свої соціальні мережі. Її акаунт уже зібрав значну аудиторію – близько 500 тисяч підписників. Вона ділиться, як робочими моментами та сімейним життям, так і активно залучається до благодійних ініціатив.

Серіал про Шахтар виграв нагороду Emmy Awards: "Перемога всієї України"

Дарія викликала справжній фурор в Instagram, поділившись серією чарівних фотографій, що відображають найяскравіші моменти сезону 2023/2024.

На світлинах Дарія постає у різних ролях: поруч з командою, з тренерами, а також у робочих моментах, коли вона бере інтерв'ю у футбольних зірок. Одна з фотографій особливо привернула увагу шанувальників, адже на ній Дарія разом з відомим телеведучим Андрієм Бєдняковим. Цей кадр вразив своєю дружньою та невимушеною атмосферою.

СЕЗОН 2023/2024. ЦЕ БУЛО КРУТО, ЯСКРАВО ТА НЕЗАБУТНЬО. ДЯКУЮ ВСІМ НАШИМ ВБОЛІВАЛЬНИКАМ ЗА ТЕПЛО ТА ПІДТРИМКУ, – зворушливо написала Дарія.

Загалом, серія фото демонструє насичений та цікавий сезон. Шанувальники з радістю відзначили професіоналізм та відданість Дарії у своїй справі.

Нагадаємо, "гірники" вибороли 14-й національний Кубок у клубній історії. Донецький Шахтар став володарем Кубка України з футболу сезону-2023/24.

Цікавий факт: певний час Дарія займалась спортивно-бальними танцями, після чого пішла у модельний бізнес, а згодом у спортивну журналістику.

Зазначимо, що Валерій Бондар одружився з Дарією Савіною у 2021 році. Додамо, що до стосунків з Бондарем, Савіна зустрічалася з форвардом київського Динамо Владиславом Супрягою.

Джерело:

Instagram