УКР РУС

Кохана гравця Лаціо підкорила інтернет чарівним образом в купальнику – от-от народить

29 травня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Дружина італійського футболіста Маттіа Дзакканьї та півзахисника клубу Лаціо, радує фанів свіженькими фото на останньому місяці вагітності. Зберігає вишуканість та красу.

Кіара Насті – блогер та інста-модель стала дуже відомою, її сторінка в Інстаграм налічує 2 мільйони підписників. У своєму блозі, окрім розповідей про своє повсякденне життя, вона дає поради з краси та моди.

Чарівна діва: пасія Шапаренка вишукано постала в елегантному вбранні – дорогі прикраси та одяг

В останньому дописі своєї сторінки в Інстаграм білявка позує на березі моря у цільному купальнику, що переливається безліччю барв, створюючи магічну атмосферу.

На фото особливу увагу привертає її великий животик, адже вже через кілька тижнів вона має народити. Цей момент вагітності, зазвичай насичений хвилюванням та очікуванням, але Кіара перетворила цю мить на справжнє мистецтво, показавши свою красу та силу.

Навіть на останньому місяці вагітності дружина футболіста знаходить в собі сили, аби виглядати неперевершено. Її впевненість та жіночність вражають, викликаючи захоплення у шанувальників з усього світу:

  • "Такий гарний купальник",
  • "Милий животик",
  • "Чарівна".

Цікавий факт: дівчина має власний бренд жіночого одягу “Plume Ethérée”. Також Кіара співпрацює з багатьма відомими брендами, такими як Gucci, Dolce&Gabbana та Armani.

Нагадаємо, що в серпні 2022 року Маттіа зробив Кіарі романтичну пропозицію на пляжі. Вже в листопаді того ж року, красуня ощасливила футболіста, народивши сина, якого назвали Тіяго. Наразі пара очікує на поповнення в сім'ї, і судячи з гендер паті, у них буде дівчинка.

Джерело:

Instagram