УКР РУС

Чарівна діва: пасія Шапаренка вишукано постала в елегантному вбранні – дорогі прикраси та одяг

29 травня 2024 , 11:00 / Читать на русском

Христина Шацьких, донька легендарного футболіста Динамо Максима Шацьких, опублікувала в stories чарівну світлину, випромінює ніжність та елегантність.

Зіркова брюнетка часто радує своїх фанатів дивовижними світлинами з різних фотосесій, які неможливо оминути увагою. Загалом, її Instagram налічує понад 15 тисяч підписників, які з задоволенням залишають купу вподобайок та приємних коментарів під ефектними світлинами дівчини.

Обраниця Дубінчака має ноги, що зводять з розуму фанатів – пропонуємо доказ

Христина поділилась чарівною світлиною, на якій постала в образі black total look. Особливу увагу привертають шалено дорогі аксесуари: прикраси від Cartier, босоніжки від Hermès та сумочка від Chanel. Ці розкішні речі додають їй вишуканості та впевненості та точно не залишають байдужими численних шанувальників.

Цікавий факт: Христина офіційно закінчила навчання у КНУ імені Тараса Шевченка, де здобула юридичну освіту. Зараз красуня працює фотографом, де у своїх роботах виливає всю пристрасть до мистецтва.

Нагадаємо, молодша донька легенди Динамо часто перебуває в компанії Миколи Шапаренка. Футболіст збірної України нерідко ходив на футбольні матчі з Христиною.

Джерело:

Instagram