УКР РУС

Кохана екс-зірки ПСЖ одержима сексом – через інтим з нею він вилетів зі збірної

27 травня 2024 , 16:00 / Читать на русском

Айнтрахт стурбований тим, що їхній зірковий воротар Кевін Трапп став гіршим гравцем. Клуб пояснює це впливом його "сексуально схибленої" нареченої.

33-річний Трапп пережив складний сезон і минулого тижня не потрапив до попереднього складу збірної Німеччини на Євро-2024, попри те, що менеджер Юліан Нагельсманн назвав чотирьох воротарів.

Розкішна кохана чемпіона Франції похизувалася фігурою в крихітному бікіні: "Час засмагати"

Фізична форма Траппа викликала побоювання, буцімто зараз він не повністю зосереджений на футболі. У клубі вважають, що голкіпера відволікає його партнерка-супермодель Ізабель Гулар.

Траппа звинувачують у тому, що він більше не пірнає під кожен удар з близької відстані. Інсайдери клубу вважають, що 39-річна Гулар може негативно впливати на його кар'єру.

Вона навіть пояснює гравцю, як він повинен виходити з машини на публічних заходах, щоб вийшли найкращі парні фото.

Гулар найбільш відома тим, що була одним з ангелів Victoria's Secret у 2005 – 2008 роках. Вона заручена з Траппом з 2018 року. На початку їхніх стосунків, коли голкіпер грав ще за ПСЖ, красуня розповіла про їхнє сексуальне життя.

"Ми з Кевіном багато кохаємося – чотири або п'ять разів на тиждень. Але якщо він зіграв у важливій грі і його команда програла, я можу нафарбуватися, зробити манікюр і одягнути свою найкращу білизну, та все одно ніякого сексу не буде", – зазначила Гулар.

 

Джерело:

Daily Mail