УКР РУС

Приголомшлива Ванда Нара знову зробила це – вона ламає інтернет яскравим контентом

25 травня 2024 , 20:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Вродлива улюблениця форварда Галатасарая Мауро Ікарді – Ванда Нара – не втомлюється привертати увагу ЗМІ до свого чину.

Аргентинська красуня опублікувала порцію свіжих фото, на яких вабить своїм ідеальним тілом у різноманітних образах. Також вона розповідає, що мріяла працювати в Італії.

Сексапільна любка чемпіона світу приміряла образ без бюстгальтера – запаморочила голову

Нара з'явилася на першому фото у яскравому класичному піджаку, а також у чорній обтислій сукні, яка ідеально підкреслила завидну фігуру. Аутфіт доповнила макіяжем, сумочкою та вишуканими прикрасами.

На інших світлинах модель продемонструвала свої прогулянки: вона сфотографувалася біля "Геліка", відвідала елітний бутік та приміряла одяг цінних брендів.

Блогерка завірусилася у соцмережі Інстаграм через гламурний та провокативний контент. Наразі на її сторінку підписано 17 мільйонів користувачів.

До речі, свого часу Ванда пригадала першу ніч з форвардом Галатасарая:  "Перші побачення відбувалися в його "холостяцькій квартирі". На тому матраці, напевно, спало 200 жінок, але після мене він повністю зіпсувався.

Я пам'ятаю як боліло моє тіло наступного дня, бо я не звикла викладатись на повну. Я приймала ібупрофен кожні чотири години. Я думаю, що якби нічого не сталося тієї ночі, то у нас нічого не склалося б".

 

Джерело:

Інстаграм