УКР РУС

Фігура мрії: розкішна дружина Третьякова позує у крихітному купальнику – хоче засмагнути

25 травня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Ліза Третьякова – кохана вінгера клубу Дніпро-1 Максима Третьякова зводить з розуму підписників. Дівчина демонструє вишукану фігуру у гарному купальнику. Зізналась, що хоче засмагнути.

Ліза Третьякова вже п'ять років веде свій блог, який має майже 200 тисяч підписників. Зазвичай вона привертає увагу своїх фанатів провокаційним контентом, що стимулює активність на її сторінці.

Чарівна донька Гвардіоли запалила на королівському ліжку – ефектні фото

Кохна футболіста викликала вибух емоцій у шанувальників, адже виклала в Instagram пекельні світлини. На знімках брюнетка позує у крихітному купальнику, що виділяє її витончену фігуру та привабливі форми. Особливу увагу привертають лінії преса, які свідчать про систематичні тренування у спортзалі. 

Прихильники ледве не втратили свідомість від такої краси, тому залишили купу приємних коментарів та відгуків, щодо публікації дівчини: 

  • "Як можна бути такою ідеальною?",
  • "Колір купальника (голий)",
  • "Розкішна фігура".

Цікавий факт: Ліза відкрила інтернет-магазин, де радує жінок стильним вбранням. Зараз вона плідно працює та поповнює свій магазин новими образами.

Нагадаємо, що  Ліза та Максим виховують двох дітей: доньку Сабріну та сина Даніеля.

Стосовно футболіста додамо, що Третьяков є вихованцем Дніпра. До переходу в Дніпро-1 він виступав за Металіст, Чорноморець та Олександрію. Також Максим пограв за словацький ДАК 1904.

Джерело:

Instagram