УКР РУС

Претендентка на звання "Найсексуальнішої спортсменки світу" показала прес: "Справжня машина"

24 травня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Австрійська зірка легкої атлетики Івона Дадіч торік увійшла до топ-100 найгарячіших жінок світу. Вона продовжує вражати шанувальників на доріжці напередодні Олімпіади в Парижі 2024 року.

Австрійська олімпійська зірка Івона Дадіч продемонструвала свою неймовірну фізичну форму. 30-річна спортсменка є іконою легкої атлетики у себе на батьківщині, вона брала участь у трьох Олімпіадах.

"Найліпша футболістка у світі": зіркова спортсменка у брутально-сексуальному образі зірвала джекпот

Раніше Івона посіла восьме місце в жіночому семиборстві на Олімпійських іграх 2020 року в Токіо, а цього літа активізувала свої тренування напередодні Ігор у Парижі.

Під час тренувань в Італії Дадіч опублікувала фото власного підтягнутого преса для своїх 229 тисяч підписників в Інстаграмі.

Її шанувальники були в захваті від рельєфного тіла спортсменки:

  • "Дивовижна";
  • "Приголомшлива досконалість";
  • "Справжня машина";
  • "Така чудова, спортивна і талановита жінка!"

Дадіч перебуває в найкращій формі за все своє життя, і цього літа вона мріє завоювати золото. Але красуня привертає до себе увагу не лише на бігових доріжках – вона потрапила до списку 100 найгарячіших жінок 2023 року за версією журналу Maxim та не менш престижного списку найсексуальніших спортсменок світу за версією Daily Star SportSexiest Sportswomen Alive.

Слава Дадіч стрімко зросла в останні роки з розвитком соціальних мереж. Наразі вона представляє відомий спортивний бренд, а також отримує підтримку від компаній вітамінних напоїв і навіть від автовиробника.

 

Джерело:

Daily Star