УКР РУС

Розкішна блондинка спокусила на 9 років молодшого тенісиста: "Коли подає, дивиться лише на мене"

23 травня 2024 , 19:20 / Читать на русском

39-річна румунська співачка Андреа Белан понад рік перебуває у стосунках з тенісистом. Віктор Корня молодший аж на 9 років.

Від попереднього шлюбу Андреа має двох доньок. Своєю чергою, Віктор – батько хлопчика.

Чемпіон Вімблдона засмагав з молодшою на 23 роки подружкою: проблеми зі здоров'ям стали явними

Андреа розповідає про їхні стосунки як про союз мрії, де все ідеально. Закохані познайомилися через повідомлення в соцмережах, а незабаром побачилися наживо і почали серйозні стосунки.

"Минулого року під час турніру "Ролан Гаррос" я з’явилася на телебаченні та сказала щось про духовність, і він побачив це відео, тому що він також певним чином поділяє ці ідеї. Йому лише 30 років, але він дуже зрілий, тому що спорт і продуктивність роблять його дорослим. Багато хто каже, що між нами велика різниця, що він на 9 років молодший, але не будемо забувати, що він спортсмен", – розповіла жінка.

"Він був далеко від дому з 10 років, він – шестиразовий чемпіон країни, а зараз входить до 70 найкращих парних тенісистів світу. Він дуже зрілий з емоційної точки зору", – додала Андреа.

Їхня історія кохання почалася з жесту, який вразив красуню. Віктор Корня екстрено замовив літак і прибув до Румунії, хоча мав у своєму розпорядженні лише один день.

"У нас були схожі амбіції та дисципліна, і тому ми знайшли один одного, навіть якщо була різниця у віці. Ми на одній хвилі, ми в одній атмосфері... Після того, як він побачив це відео, він зробив мені комплімент в Інстаграмі, і я побачила, що у нього "галочка" і що він спортсмен", – додала Андреа.

"Я не знала його, але він знав мене. Я музикантка, мене знає вся Румунія. Після того, як я подякувала йому за комплімент, ми знову почали переписуватися, і з цього все почалося. Після турніру "Ролан Гаррос" у нього був лише один вихідний, і він все одно приїхав до мене в Румунію", – згадує красуня.

Також Андреа відповіла фанатам, які скаржаться, що вона не дає своєму хлопцеві зосередитися, відвідуючи тенісні турніри. Співачка переконана, що її допомога дуже важлива. Вона часто бере участь у турнірах з ідентифікаційною карткою, на якій написано "Ms. Cornea".

"На бейджі, з яким я представляюся на турнірах, він може писати все, що завгодно. Іноді я тренер, фізіотерапевт, гість, щоразу, коли ми розважаємося, а іноді вдаю його дружину, пані Корня, щоб було простіше.

Я там у його штаті. Він настільки потрібен гравцям, що його ложа повна: тренери, діти, дружина, друзі. Має їхати на турніри один? Йому не потрібна підтримка? Я це роблю! Часто, коли він подає, дивиться на мене, а потім кидає м’яч. Це додає йому додаткових сил і мотивації", – сказала румунка.

 

Джерело:

Sport Sport