УКР РУС

Заробила шалені гроші на платформі для дорослих: сексапільна боксерка хоче стати чемпіонкою

23 травня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Ель Брук надзвичайно активна в соціальних мережах – на її профіль в Інстаграмі підписалися 933 тисячі осіб. Красуня заробила статки на OnlyFans, але зараз шукає те, що не можна купити за гроші.

Зірка фільмів для дорослих веде життя професійної спортсменки протягом останніх двох років після підписання контракту з Misfits Boxing.

Гаряча боксерка пообіцяла відправити на пенсію свою красуню-колегу: відбудеться палкий бій

Відомо, що Брук заробляє до 60 тисяч фунтів на місяць завдяки своєму пікантному онлайн-контенту.

"Я заробляю сотні тисяч на OnlyFans, але тепер я хочу стати чемпіонкою світу після того, як бокс змінив моє життя", – наполягає Ель Брук.

Її прагнення до успіху в боксі насправді коштує чималих грошей, адже красуня працювала з найкращими тренерами та відвідувала тренувальні табори. З іншого боку, за самі бої їй платять не так вже й багато.

За мій перший бій мені заплатили 10 тисяч доларів, що здається багато, але як тільки ви отримуєте гроші та оплачуєте всю підготовку, виявляється, що ви зазнаєте збитків, – пояснює боксерка.

Як каже Брук, гроші дають їй можливість здійснювати свої мрії в боксі.

"Я перестала пити на вихідних і виходити з дому, я більш зосереджена, коли я вдома. Я більше занурююсь у рутину, яка мені подобається", – додає вона.

 

Джерело:

О2