УКР РУС

Кохані 2 українських футболістів з Англії засвітили те саме місце відпочинку – чоловіки інкогніто

23 травня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Не лише Віталій Миколенко та Єгор Ярмолюк відпочивають зі своїми пасіями разом. Дружина Русина показала фото з того ж курорту.

Після напруженого сезону в АПЛ та Чемпіоншипі українські легіонери дочекалися відпустки. Особливо цьому радіють їхні обраниці.  

Голлівудська зірка прийшов на матч команди Миколенка: фанати шоковані

Футболісти сім'ями вирушили на престижний грецький курорт Міконос. Серед ним хавбек Брентфорда Єгор Ярмолюк і захисник Евертона Віталій Миколенко. Останній перед Євро-2024 веде боротьбу з часом, аби відновитися від травми гомілкостопа. 

Самі гравці збірної України не надто охоче світять обличчя на відпочинку, що й зрозуміло в такий непростий для їхньої батьківщини час. Напередодні Ярмолюк і Миколенко засвітилися у сторіс своїх обраниць, але інкогніто.

Схоже, що десь поруч також нападник англійського Сандерленда Назарій Русин. Принаймні його кохана засвітила те саме місце, яке бачимо на фото дружини Миколенка. 

"Ну, краса", – оцінила Валерія, дівчина Ярмолюка, світлини Марії Русин. Інші її дописи захоплено коментують пасії Піхальонка і Караваєва.

 

Свої сердечка від обраниць Шапаренка і Білошевського заслужила Вікторія Миколенко. Те ж саме місце, що в Русин, але трохи інший ракурс.

Неперевершено ніжний образ дружини Миколенка викликав захоплення і в інших її підписників.