УКР РУС

Як завжди неперевершена: Магучіх підкорює Португалію природною красою – наполегливо тренується

23 травня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Ярослава Магучіх – 22-річна українська легкоатлетка та чемпіонка Європи, поділилася з шанувальниками чарівними фото та важливою інформацією.

Ярослава активно веде свою сторінку в Інстаграм, яка налічує майже 200 тисяч підписників. Красуня часто публікує дописи з буденного життя, відпочинку та ділиться дописами про допомогу українській армії.

Нічні тренування: сини Реброва демонструють свої футбольні навички – матуся хоче спати

Магучіх знову привернула увагу своїх підписників в Instagram, опублікувавши чарівні світлини. Дівчина гарно позує у стильному вбранні, головною родзинкою якого є зелена кофтинка та сумочка, що додають образу яскравості та свіжості.

Світлини були зроблені на фоні пальм, які асоціюються з відпочинком, створюючи атмосферу літнього релаксу. Проте, варто зауважити, що дівчина знаходиться у Португалії не для відпочинку, а для наполегливих тренувань.

Це б міг бути Беверлі-Гіллс, але це все же Монте-Гордо, і ми все ще продовжуємо підготовку. Вся увага спрямована на одну велику ціль і поки ми не маємо право, бажання та можливості розпилятися на щось інше. І мені це дуже імпонує, – зазначила під постом Ярослава Магучіх.

Цікавий факт: у вільний час Ярослава Магучіх любить малювати. Найбільше їй подобається малювати котів.

Нагадаємо, що у 2024 році Магучіх вже має в активі дві міжнародні перемоги: золото на змаганнях у німецькому Котбусі (2.04 м) та перемога в Нью-Йорку (2.00 м).

Джерело:

Instagram