УКР РУС

Кохання, яке перевірене роками: Мессі виклав ніжну світлину разом зі своєю дружиною

23 травня 2024 , 11:00 / Читать на русском

Ліонель Мессі – аргентинський футболіст, плеймейкер, нападник клубу Інтер Маямі, викликав фурор серед шанувальників, виклавши чарівну світлину з дружиною.

У зіркового футболіста понад 500 мільйонів прихильників в Інстаграм. Мессі публікує фотографії та відео зі свого особистого та професійного життя. Це включає фотографії з його сім'єю, друзями, командою та спонсорами.

Серіал про Шахтар виграв нагороду Emmy Awards: "Перемога всієї України"

Ліонель Мессі знову порадував своїх підписників, виклавши в Instagram дивовижну світлину. На фото він позує разом зі своєю дружиною Антонеллою Рокуццо. Пара одягнена у літні образи. Усміхнені та щасливі, закохані випромінюю своє міцне кохання.

Ця світлина швидко зібрала тисячі лайків та коментарів від шанувальників з усього світу, які висловлювали своє захоплення красою і гармонією, що панує між подружжям.

Цікаві факти: Ліонелем дівчина познайомилася в 5-річному віці. Вони обидва жили в одному дворі, а її брат часто ганяв із Мессі м’яча, поки зірка футболу не перебрався до академії Барселони. Закінчивши школу, Антонелла отримала диплом дієтолога та підробляла фітнес-інструктором. 

Нагадаємо, на відстані друзі втратили зв’язок і аж до 2009 року навіть не спілкувалися. Утім, коли в Аргентині загинув найкращий друг Антонелли, футболіст примчав підтримати подругу дитинства, а до Іспанії вони повернулися вже удвох. Зараз парочка виховує трьох нащадків: Тіаго, Матео та Чіро.

Вато додати, що Мессі є рекордсменом за кількістю забитих м'ячів у складі збірної Аргентини та Барселони.

 

 

 

Джерело:

Instagram