УКР РУС

Мбаппе закотив гучну вечірку на прощання з ПСЖ у закладі, де стейки коштують 7 тисяч гривень

22 травня 2024 , 15:46 / Читать на русском

Кіліан Мбаппе влаштував розкішну прощальну вечірку для 250 гостей в ексклюзивному паризькому ресторані. Лише стейк там коштує 160 євро.

Партнери французької зірки по команді ПСЖ, співробітники клубу та друзі зібралися в ресторані Gigi, розташованому біля Ейфелевої вежі та Тріумфальної арки.

Мбаппе загуляв у товаристві українок замість гри – його погляд на звабливу дівчину порвав мережу

У меню ресторану є лише розкішні страви, зокрема:

  • стейк Кот-де-Боф на двох за 160 євро,
  • смажений норвезький лобстер за 78 євро,
  • камбала за 68 євро тощо.

Хоча президент Франції Еммануель Макрон, який встановив тісні зв'язки з Мбаппе, був у списку запрошених, ЗМІ повідомляють, що він не був на вечірці.

Форвард виголосив промову перед присутніми, в якій назвав їх "сім'єю, яка вплинула на його життя".

Найімовірніше, Мбаппе перейде цього літа на правах вільного агента в Реал Мадрид, за який виступає голкіпер збірної України Андрій Лунін.

"Тут ми з сім'єю. Всіх людей, які тут присутні, я вважаю своїми близькими, тому мені буде легко говорити та відкривати своє серце кожному. Немає ніякого повідомлення, яке потрібно передати, немає ніякої двозначності. Це дійсно люди, яким я хочу подякувати від щирого серця. Якщо ви тут, то це тому, що колись ви вплинули на моє життя", – сказав він.

Його мати та агент, Файза Ламарі, подражнила журналістів, які зібралися біля входу, сказавши: "Ви вже знаєте, чи не так?", коли її запитали про наступний клуб її сина.

Le Parisien повідомляє, що більшість гравців ПСЖ були на вечірці. Першими прибули Данілу Перейра та Нуну Мендеш. Сам Мбаппе з'явився близько 19:30 у супроводі свого брата Ітана.

Незабаром після цього прибули інші члени команди, включаючи Бредлі Барколя, Усмана Дембеле, Гонсалу Рамуша, Ашрафа Хакімі та Мілана Шкріняра.

Лукас Ернандес, який не допоможе збірній Франції на Євро-2024 через розрив передньої хрестоподібної зв'язки, прибув до ресторану на милицях. Найбільший ажіотаж викликала поява 18-річної французької зірки Воррена Заїр-Емері близько 10 вечора.

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі не приїхав, оскільки, як повідомляють журналісти, посварився з Мбаппе після того, як той оголосив про свій відхід з клубу.

 

Джерело:

Daily Mail